Nieuws

Schrijf nu in voor de MasterClass Baksteen 2017

KNB MasterClass Baksteen 2017 'een blijvend mooie huid'

donderdag 28 september 2017
locatie: BOLO, School en Woningen, Bos & Lommer, Amsterdam
 

foto MClass 2017 Marlies Rohmerfoto MClass 2017 de Zwarte Hondfoto MClass 2017 Office winhov

De huid is voor een gebouw net zo belangrijk als voor de mens. Het geeft bescherming en bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk. Hoe ontwerp en realiseer je een prachtige baksteenhuid die door de tijd zijn kracht en schoonheid behoud? Dat is de kern van de 15e editie van de KNB MasterClass Baksteen. Een enthousiast trio van ware meesters in de baksteenarchitectuur willen hun actuele kennis en ervaring tijdens deze masterclass graag exclusief met jou delen. Iedere architect doet dat vanuit zijn eigen visie, ontwerphandschrift en routine. 

Naast de ontwerpaspecten komen ook de gebruikte uitvoeringstechnieken van de besproken gevels aan de orde. Tevens wordt teruggekeken op eerder gerealiseerd werk. Hoe staan de gebouwen en gevels er nu bij, zijn de verwachtingen uitgekomen en welke lessen zijn daar uit te trekken?

Afsluiting van de MasterClass vormt een rondleiding door de in 2017 opgeleverde BOLO, school en woningen te Amsterdam naar ontwerp van Marlies Rohmer. MasterClass Baksteen 2017 is de vijftiende MasterClass op rij, een echt jubilieum. Benieuwd naar de voorgaande MasterClasses, kijk hier voor een impressie
 

De Masters

Bart van Kampen, architectenbureau De Zwarte Hond
Marlies Rohmer, Marlies Rohmer, Architects & Urbanists
Jan Peter Wingender, Office Winhov

Donderdag 28 september 2017
Aanvang  : 12.30 uur ontvangst
Einde        : 17.00 uur
PBO-uren : 4 uur
 

Wilt u deelnemen?

Architecten worden van harte uitgenodigdom deel te nemen aan de MasterClass. De kosten voor deelname bedragen € 45,- Wees er op tijd bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Inschrijven kan door het onderstaande formulier in te vullen. 

Aanmelden