Publicaties

Publicaties

U kunt hier een keuze maken uit eigen publicaties van KNB (linker kolom) en publicaties van KNB in de pers (rechterkolom).

Toon alles >>

Publicaties KNB

Toon alles >>

Publicaties in de pers

 • Cobouw - Ewald van HalCobouw 12 oktober 2017 - Sint Maarten
  Ruim een maand na de allesverwoestende orkanen Irma en Maria maken eilandbewoners op Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten de balans op. Er zijn torenhoge herstelkosten wat de vraag oproept wie deze bovenwindse eilanden wederopbouwsteun biedt.
 • Cobouw - Ewald van HalCobouw 18 augustus 2017 - Zwembadleed
  Woensdag 16 augustus wist De Telegraaf het te melden: volgens het RIVM en drie universiteiten gedijen ziekmakende schimmels (te) goed in publieke binnenzwembaden. Het maakt een eigen zwembad in de tuin verleidelijk, maar hoe verleidelijk?
 • Cobouw - Ewald van HalCobouw 21 september 2017 - Half geld, dubbel plezier
  Begin augustus jubelde makelaarskoepel NVM over een record aan nieuw gebouwde recreatiewoningen. Dat zijn dus tweede woningen voor al dan niet eigen gebruik op een vakantiepark of losstaand.
 • Cobouw - Ewald van HalCobouw 18 juli 2017 - Hollandse baksteen
  Het is vakantietijd. Vreemde oorden lonken. Dat zal te maken hebben met het feest van de verrassing. Het feest van andere gewoonten, een andere taal en ander eten.
 • Cobouw - Ewald van HalCobouw 14 juni 2017 - Wat is goed straatwerk?
  Wat is ’goed’ als het gaat om goed schilderwerk, goed metselwerk, goed voegwerk, goed straatwerk of welk ander werk ook?